Tiedotteet ryhmitellään blogin kategorioin

Blogi (blog)  on nykyaikainen moderni tapa tiedottaa nettisivustolla. Tässä organisaatiossa on runsaasti toimijoita, mutta on oletettavasti vain vähän kuukausittaista tiedotettavaa. Innerwheel.fi -sivustolla blogi on laitettu Blogit – Ajankohtaista sivulle, mutta muutettavaksi myös etusivuksi jos niin katsotaan.

Kategotiat  (Categories, vapaa suomennos “aiheryhmät”) sijaitsee oikeassa sivupalkissa ja on nimetty Blogin aiheryhmät -valikoksi (oletusikkunassa Select Gategory). Siinä on listattu blogin kategoriat eli aihepiirit. Valintaruutua klikkaamalla voit valita ne kategoriat, jonka aihepiirisiä artikkeleita haluat lukea. Jokaisen artikkelin on kuuluttava vähintään yhteen kategoriaan, mutta se voi kuulua useampaankin. Esim. Piirin 142 Joulun hyväntekeväisyyskonsertti voi olla ainakin D 142- ja Tiedotus- sekä Tapahtuma-kategorioiden alla. Toisaalta kannattaa välttää sitä, että valitsee kaikki jolloin itse kategorioiden käytön idea lakkaa toimimasta – ei siis kaikille piireille vaan esim. Tapahtuman tai Tiedotuksen kautta. Kategoriat valitaan kirjoittamisen yhteydessä ja niitä voidaan muuttaa julkaisun jälkeen.

Artikkeli-valikko

.
Artikkelit-valikko (oletusikkunassa Select Month)

Innerwheel-fi -sivustolla kategoriat on valittu seuraavan logiikan mukaan:

  • Kansallisen Neuvoston hallinto:   Presidentti, Past-Presidentti, Sihteeri jne. (voidaan lisätä tarpeen mukaan)
  • Piiriorganisaatio:   D 139, D 140, D141 ja D142
  • Piirien sivuilla klubit: esim. IW Espoo, IW Kerava, jne.
  • Tapahtumat ja muut tiedotteet:   Tapahtumat, Tiedotus, Kauppa
  • Muut:   IW International, Web-info, Uncategorisez (oletus määrittelmätön)

Kategoria-valikko_1Kategorioita voi valitaoikean sivupalkin Blogin aiheryhmät -riippuvalikosta (kuva ylempi oikealla). Valitsemalla haluamasi esim. Presidentti (4) -kategorian näet presidenttien kblogikirjoitukset aikajärfestyksessä uusin ylimpänä. Näin näet nopeasti haluamasi kirjoitukset.

Ajankohtaiset -blogi – ikkunassa on viimeisimmät blogikirjoitukset (nyt 6 kpl) ilman kategoriavälintoja.

Alapalkissa on Artikkelit aikajanalla -valikko (kuvat vasemmalla: ylempi perusvalikko ja alempi avattuna) josta voi etsiä blogi-kirjoituksa vuoden ja kuukauden mukaan.

terveisin webmaster Laku