Piirin entisten puheenjohtajien jälleen näkemisen iloa!

Iloinen puheensorina täytti kabinetin, kun piirin entisiä puheenjohtajia saapui Piirin hallituksen vieraaksi 18.9.2023. Alkuvuosien puheenjohtajista osa oli estynyt tulemasta, mutta vuoden 1995-1996 kauden puheenjohtaja ja seuraavien kausien puheenjohtajia oli saapunut mukavasti paikalle.
Kuulimme tervetulotoivotusten ja esittäytymisten jälkeen Board Director, IW International, ex-piiripuheenjohtaja Kaija Keijolan esitystä hänen puheenjohtajakaudeltaan 2000-2001. Hänen esityksensä viritti meidät muistelemaan ja keskustelemaan IW-aatemaailmasta, toiminnan kohokohdista ja tulevaisuudestakin. Lopuksi nautittiin ruokaisa salaatti. Hallituksen jäsenet saivat myös eväitä toiminnan kehittämiseksi ja tunnettuuden lisäämiseksi.
KN:n presidentti Raija Partanen kertoi meille hyvin onnistuneesta ja toteutetusta IIW:n presidentti Trish Douglasin vierailusta.

Piirin puheenjohtajakausia on 37, alkaen toimikaudesta 1986 -1987. Edesmenneitä kahdeksaa (8) piirin puheenjohtajaa muistamme lämmöllä. Piirin puheenjohtajista kaksi on toiminut useamman vuoden (2-3 kautta) puheenjohtajana. Kiitämme kaikkia puheenjohtajia!
Jokainen puheenjohtaja hallituksen jäsentensä kanssa on tehnyt uraa uurtavaa työtä, sille ajanhengelle ominaista aatemaailmaa tukevaa tärkeätä työtä. Jokainen niistä teoista on vienyt IW toimintaa eteenpäin ja ennenkaikkea edistänyt aitoa ystävyyttä, palvelemista ja keskinäistä yhteisymmärrystä. Siitä voimme olla ylpeitä! Katso kuvagalleria Piirin toiminta sivulta.