Joulutervehdys

Lähestyvä joulun aika avaa sydämemme ja kutsuu meitä jakamaan lämpöä, iloa  ja valoa ympärillemme. On ilo lähettää teille sydämelliset joulutervehdykset, jotka kumpuavat yhteisestä sitoutumisestamme palvella ja tukea toinen toisiamme.

Kuluneen vuoden aikana olemme yhdessä tehneet arvokasta työtä hyväntekeväisyyden ja palvelun parissa. Jokainen teistä on ollut osa tätä merkityksellistä matkaa, joka on tuonut valoa monien elämään. Kiitos omistautumisestanne ja sydämellisestä panoksestanne

Kiitokset myös kuluneesta vuodesta, joka on ollut täynnä yhteisiä saavutuksia, jakamisen iloa ja yhdessä koettuja hetkiä. Teidän jokaisen panos on ollut korvaamaton, ja yhdessä olemme tehneet merkittäviä vaikutuksia yhteisöihimme.

Joulunaika muistuttaa meitä yhteenkuuluvuudesta, antamisen ilosta ja läheisten arvostamisesta. Toivotamme teille rauhallista joulua, täynnä lämpöä ja onnea. Olkoon uusi vuosi täynnä innostusta ja mahdollisuuksia, ja toivomme yhteisen matkamme jatkuvan vahvana ja yhtenäisenä.

Kiitos, että olette mukana luomassa parempaa maailmaa, yksi teko kerrallaan. Iloista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta teille kaikille!


Lämpimin terveisin

Inner Wheel Piiri 142 hallitus