Tarto Inner Wheel Klubi 30 v. 21.4.2023

Puheenjohtaja Anja Lindfors ja varapuheenjohtaja Tuula Karhumäki veivät Piiri 142 ry:n onnittelut Tarto Inner Wheel Klubin 30- ja Tarto Rotary Klubin 91-vuotisyntymäpäiville. Yhteiset 121-vuotisjuhlat järjestettiin perjantaina 21.4.2023 Viron kansallismuseossa Tartossa.

Meidän toivotettiin sydämellisesti tervetulleiksi tartolaisille tuttuun tapaan jokaisen vieraan kanssa kilisteltiin ja toivotettiin onnea. Saimme tutustua kaikkiin sisariin ja rotareihin.

Vieraiden vastaanoton jälkeen asetuimme pyöreiden pöytien ympärille. Meillä oli kunnia istua Hannes ja Maigi Astokin pöydässä.

Tervetulotoivotuksen ja klubin entisten puheenjohtajien kukitusten ja kunniaosoitusten jaon jälkeen tarjoiltiin maukas buffee illallinen.

Ennen jälkiruokatarjoilua ja synttärikakun ”sisääntuloa” oli vierailijoiden onnittelupuheiden vuoro.  Puheenjohtajamme Anja Lindfors piti onnittelupuheen vironkielellä. Muita puhujia oli Rotary klubista ja naisten Rotary klubista joitakin mainitakseni. Puheista oli aistittavissa ystävällisyyden, palvelualttiuden ja yhdessäolon merkityksen. Sen aisti myös tunnelmasta, jonka museon iso sali täytti sinisine valoineen ja valokuvineen, jotka pyörivät screenillä koko tilaisuuden ajan.

Tanssiorkesteri soitti vauhdikasta musiikkia ja sai lattian täyteen iloisia tanssijoita.

Upea ja vaikuttava tilaisuus jatkui pikkutunneille asti.