Keravan klubin vitjanvaihto 18.5.2014

Keravan IW-klubin vitjanvaihto Jaatilassa 18.5.2014

Läsnä 18 jäsentä.

Vitjanvaihtokokous pidettiin Jaatilassa, jossa presidenttimme Aulikki Jaatinen ja hänen puolisonsa Antti Jaatinen toivotti tervetulleeksi jäsenet sekä avecit. Isäntäväki oli tilannut paitsi ruokaa ja juomaa myös erinomaisen sään osallistujia varten. Ajo-ohjeet olivat erittäin hyvät, mutta paikka ja reitti haasteellisia, perille löydettiin ja pienen kannustuksen jälkeen myös rohjettiin kääntyä oikeasta tienhaarasta ja päästiin pihaan asti.

Tervetuliaismaljojen  ja ruokailun jälkeen siirryttiin pitämään kokousta ja avecit lähtivät tutustumaan Tytyrin kaivokseen.

Kokouksen aluksi tehtiin ryhmätyötä tutustumalla Jaatilaan ja sen historiaan tietokilpailun merkeissä. Emäntä oli monia asioita maininnut tervetulotoivotuksessaan, joten tarkkaavaiset selvisivät tehtävästä hyvin, mikäli osasivat myös laskea ja lukea. Voittajia onniteltiin rehdisti ja tappiot nieltiin hymyssäsuin, sillä kaikki saivat palkinnon.

Vitjanvaihto. Presidentti piti kiitospuheen eroaville hallituksen jäsenille. Sen jälkeen presidentti vaihtoi vitjat itsensä kanssa ja uusi presidentti piti kiitospuheen edeltäjälleen. Hetki oli sekä humoristinen että liikuttava pala klubimme historiaan.

Vitjanvaihdon jälkeen todettiin kokous päättyneeksi ja toivotettiin Tytyrin retkellä olleet avecit takaisin ja siirryttiin kahvinjuontiin.

Kaunis kevätpäivä, ihana Jaatila ja ystävällinen isäntäväki jättivät unohtumattoman kuvan sydämiimme  ja valokuvat albumiin.

 

Harmonikka soi
Haitari soi
Iloiset jäsenet Jaatilan pihalla
Iloiset jäsenet Jaatilan pihalla
Maukkaan ruoan ääressä
Aulikki ja Antti

.