2014 01 12 Lastensairaalan konsertti

Hyväntekeväisyyskonsertti

UUSI LASTENSAIRAALA 2017 –

Su 12.1.2014 klo 16.00 MUSIIKKITALO, KONSERTTISALI

Esko Salminen, Club For Five, Pentti Hietanen, Maria Ylipää, Juha Uusitalo, Arja Koriseva, Tessa Virta, Eeva Oksala (Pohjola Pankin Taidesäätiön Gaillard-viulu), Cantores Minores, balettitanssija Petia Ilieva ja juontaja Baba Lybeck ovat mukana talkoissa.

Suomen lasten tulee saada hoitoa asianmukaisissa tiloissa! On käynnistetty UUSI LASTENSAIRAALA 2017- projektijoka on Inner Wheel piirin 142 pääavustuskohde. Osallistu talkoisiin maamme lasten hyväksi ja nauti Inner Wheel -päivän musiikista. Konsertin tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan Uuden Lastensairaalan rakentamiseen.

Konsertin järjestäjä:   Inner Wheel piiri 142/ www.d142.innerwheel.fi 
Konsertin tuottaja:  Kumina Music Oy/ Olli Peuhu